XXIV Memorijalni turnir poginulim borcima i šehidima Mz Kiseljak

XXIV Memorijalni turnir poginulim borcima i šehidima Mz Kiseljak

XXIV Memorijalni turnir poginulim borcima i šehidima Mz Kiseljak

No Comments on XXIV Memorijalni turnir poginulim borcima i šehidima Mz Kiseljak

08 /09.08.2020 godine u Mz Kiseljak održan je XXIV Memorijalni turnir poginulim borcima i šehidima naše mjesne zajednice gdje su učestvovale 4 ekipe sa područja TK. Turnir je trajao dva dana uz dobru posjećenost gledalaca i uz pridržavanje epidemiološki mjera Kriznog štaba TK. U okviru turnira dodijeljena su priznanja pojedincima i firmama koje su sponzorisale ovaj turnir. Također dodijeljene su diplome za najboljeg igrača i golmana, zahvalnice za učešće ekipama na turniru.

Na turniru su učestvovale sledeće ekipe : FK Vrana Banovici selo, FK Krušik Vukovije, Nogometni klub Jablanica Barica i FK Partizan Kiseljak.

U prvom danu turnira igrale su se polufinalne utakmice između : FK Vrana i FK Krušik. Rezutat 1:3, i FK Partizan NK Jablanica 8:3.

U nedjelju je odigrana finalna utakmica između FK Krušik i FK Partizan. Turnir je osvojio FK Partizan Kiseljak . Pri vodstvu 4:0 u prvom poluvremenu ekipa FK Krušik odlučila je da samovoljno napusti daljnje odigravanje utakmice i ponijela se nesportski prema organizatoru turnira i manifestaciji u čije ime se igra ovaj turnir.

Leave a comment

Back to Top